Us presentem el taller d'esperanto d'enguany a La Maranya

Doncs ací ho tenim un altre any, com cada desembre, organitzem un taller d'iniciació a la llengua interancional esperanto a La Maranya, el centre cultural i juvenil de Beniccàssim. Aquest any no anem a fer-ho com altres anys, on feiem el taller durant quatre dies, sinó que anem a quedar un dissabte, i a veure si així donem facilitats als alumnes per a que s'animen a vindre un dia complet a La Maranya, gaudir del taller i practicar aquesta llengua interancional tant bonica.

L'esperanto és una llengua molt fàcil, no tant fàcil com 2 + 2 = 4, però sí que és més fàcil que cap altra llengua nacional, és una llengua regular on tant una persona europea, com una africana com una asiàtica trobem facilitats notables quan volem pronunciar les paraules. A banda de ser la llengua de Radio Ĉina Internacia, de Radio Havano Kubo, d'un programa de Radio Vatikano també és la llengua número 32 de tots els Wikipedias aleshores pots practicar-la fàcilment després perquè té una comunitat molt gran a Lernu, Klaku.net, Libera Folio i molts altres projectes.

Doncs bé, no direm res, aleshores si tens curiositat, vine i inscriure-te en el curs!

L'horari és:

  • 11h a 13h - Part teòrica
  • 13:30h a 15:30h - Dinar popular (vegà), per nomès 3 euros.
  • 16h a 18h - Part pràctica

Si ets simpatitzant, ajunda'ns i difon aquesta informació per les teues xarxes socials entre els teus contactes. Moltes gràcies. Multajn dankojn!

Si t'animes, t'esperem a La Maranya, a la plaça dels Dolors de Benicàssim.

 

Categoría